Blog

Blog categories

BACK
Jun 25, 2024
Dakbedekking,  |
Wim Rossen

Succesvolle Asbestsanering en Plaatsing van Natuurleien in Zevenbergen

Bij Leien Dak zijn we trots op onze recente succesvolle dakrenovatie in Zevenbergen, waar we asbesthoudende leien hebben verwijderd en deze hebben vervangen door prachtige natuurleien van Samaca. Dit project markeert een belangrijke stap in het bieden van veilige en esthetisch verantwoorde dakoplossingen voor onze klanten.

De Uitdaging: Asbestverwijdering

Asbest, vroeger veelgebruikt vanwege zijn duurzame en brandwerende eigenschappen, is nu bekend om de gezondheidsrisico's die het met zich meebrengt. Onze klant in Zevenbergen ontdekte dat hun dak bedekt was met asbesthoudende leien en nam onmiddellijk contact met ons op voor een veilige verwijdering en vervanging.

Onze gecertificeerde asbestverwijderingsexperts hebben met de grootste zorgvuldigheid en in overeenstemming met alle veiligheidsvoorschriften de asbestleien verwijderd. Dit proces omvatte:

  • Voorbereiding: Afzetten van het werkgebied en installeren van de benodigde veiligheidsmaatregelen om verspreiding van asbestdeeltjes te voorkomen.
  • Verwijdering: Het zorgvuldig losmaken en veilig verpakken van de asbesthoudende leien.
  • Afvoer: Transport en veilige afvoer van het asbesthoudend materiaal naar een erkend verwerkingsbedrijf.

De Oplossing: Plaatsing van Natuurleien

Na de succesvolle verwijdering van de asbestleien was het tijd om het dak te vernieuwen met duurzame en stijlvolle natuurleien. Onze keuze viel op de Samaca leien van 25 x 40 cm, bekend om hun hoge kwaliteit en esthetische uitstraling.

De voordelen van Samaca leien zijn talrijk:

  • Duurzaamheid: Natuurleien gaan tientallen jaren mee zonder aan kwaliteit in te boeten.
  • Weerbestendigheid: Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, wat essentieel is in het Nederlandse klimaat.
  • Esthetiek: Samaca leien bieden een authentieke en elegante uitstraling die perfect past bij zowel moderne als traditionele architectuur.

Het Resultaat: Een Prachtig en Veilig Dak

Het eindresultaat in Zevenbergen is een dak dat niet alleen veilig is, maar ook een enorme esthetische upgrade heeft ondergaan. De natuurleien van Samaca geven het huis een tijdloze en luxe uitstraling. Onze klant was bijzonder tevreden met de zorg en professionaliteit waarmee ons team het project heeft uitgevoerd.

Uw Dak, Onze Zorg

Bij Leien Dak begrijpen we dat een dakrenovatie een grote investering is. Daarom streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden, zowel in termen van veiligheid als esthetiek. Heeft u een dak dat toe is aan vervanging of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Samen zorgen we ervoor dat uw dak niet alleen mooi oogt, maar ook veilig en duurzaam is. Kies voor kwaliteit, kies voor Leien Dak!

Over dit blog

Op dit blog zullen we af en toe berichten zetten over projecten en dakdekken in het algemeen.

;