Blog

Blog categories

BACK
Jun 2, 2023
Dakbedekking,  |
Wim Rossen

Singels naar Cedral Vezelcement Leien: Een geslaagde transformatie in Haps

We zijn verheugd om jullie te informeren over ons recent afgeronde project in Haps, waarbij we als bedrijf de oude singels hebben vervangen door moderne Cedral vezelcement leien. We zijn ontzettend trots op het resultaat en willen graag onze ervaringen met jullie delen.

Na een grondige inspectie hebben we besloten om te kiezen voor Cedral vezelcement leien vanwege hun duurzaamheid en eigentijdse uitstraling. We hebben de oude singels verwijderd, het dakoppervlak grondig gereinigd en vervolgens zorgvuldig de leien geïnstalleerd.

Het eindresultaat heeft het gebouw volledig getransformeerd en een frisse nieuwe look gegeven. De Cedral leien bieden niet alleen esthetische voordelen, maar ook duurzaamheid en bescherming tegen diverse weersomstandigheden.

Als bedrijf zijn we ontzettend trots op het werk dat ons team heeft geleverd. We willen graag de eigenaar bedanken voor het vertrouwen in ons en uiteraard ook ons team bedanken voor hun toewijding, vakmanschap en harde werk om dit project tot een succes te maken.

 

 

Over dit blog

Op dit blog zullen we af en toe berichten zetten over projecten en dakdekken in het algemeen.

;